dijous, 2 de juny del 2016

LA DARRERA EXCURSIÓ DEL CURS

Avui, dijous 2 de juny, hem fet una excursió fins a Aiguafreda i Sa Tuna caminant. Hem passat pel mig d'un bosc que semblava que travessàvem una selva. El camí, de vegades, era complicat perquè era molt estret i relliscós. Quan callàvem una mica sentíem cantar els ocellets.
Hem sortit a la carretera del Cap sa Sal i hem anat fins a la platja d'Aiguafreda. Hem visitat la platja i hem anat a veure una bassa natural d'aigua de mar i a en Bakr li va caure la gorra a l'aigua. Hem esmorzat i hem jugat una mica. I hem trobat fòssils.
A continuació hem continuat caminant fins a Sa Tuna, on hem dinat en una platgeta que semblava una cova. Hi hem trobat petxines, cargolines, trossos de corall, algues, i una mandíbula de lluç amb totes les dents, ... I un home ens ha portat dos cargols ermitans perquè els poguéssim observar.
Després hem continuat pel camí de ronda fins a Sa Eixugador, que és una roca que protegeix l'entrada de Sa Tuna de les onades. Ens hem fet unes quantes fotos, algunes de broma.

El paisatge era preciós!
Finalment hem anat al costat de l'aparcament i hem jugat una estona. Alguns hem estat jugant a trobar les formes que tenien els núvols i hem arribat a veure gossos, tortugues, vaixells, tasses, i fins i tot un drac xinès.
Ens ho hem passat molt bé!
Aquí teniu una mostra de la sortida:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada